Corendon Airlines’dan Geleceğin Havacılarına Bilgisayar Sınıfı!

Uluslararası hava taşımacılığının Türkiye’deki öncü şirketlerinden Corendon Havayolları, eğitim, spor, havacılık ve çevre konularında yürüttüğü sosyal sorumluluk çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek Alanya Payallar Beldesindeki Günay Demirel İlk ve Orta Öğretim Okulu’na 20 kişilik bir bilgisayar laboratuvarı kurdu.
Okul binasında yapılan açılış törenine Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Köseoğlu, Corendon Havayolları’nın Kordinatörü Nihat Demirkan ve İnsan Kaynakları Müdürü Berna Oskay katılırken Corendon Havayolları Bilgi Teknolojileri Kordinatörü Kadir Demirel öğrencilere yeni öğretim yılının ilk bilgisayar eğitimini verdi.

Alanya Corendon’ un gözbebeği
Corendon Havayolları Kordinatörü Nihat Demirkan açışıl töreninde yaptığı açıklamada Alanya’nın Corendon Turizm Grubu için çok önemli bir destinasyon olduğunu, tur operatörleriyle birlikte ilçeye her yıl ortalama 100.000 turist getirdiklerini açıkladı. Demirkan, bu sebeple 4 Nisan 2012 tarihinde Gazipaşa Havalimanı’na inen ilk havayolu şirketi olarak bir anlamda havaalanını Alanya Turizminin hizmetine açan ilk firma olduklarını kaydetti.

İlçedeki turizm ve havacılık sektörlerinin büyümeye devam edeceğine inandıklarını belirten Demirkan dolayısıyla kalifiye personel ihtiyacının da her geçen gün artacağına dikkat çekerek, umarız bu bilgisayar laboratuvarı sayesinde geleceğin havacılarının ve turizm profesyonellerinin yetiştirilmesine ufak da olsa bir katkı sağlarız dedi.