Corendon Airlines En Büyük 500 Arasında 19. Sırada!

Türkiye İhracatçılar Meclisi(TİM), “Türkiye’nin En Büyük 500 Hizmet İhracatçısı” listesinin ikincisini açıkladı. 2016 rakamlarına göre yapılan sıralamada Corendon Airlines, “İlk 500” sıralamasında 19. sırada yer alma başarısı gösterdi.

Türkiye’ye başta Avrupa olmak üzere dünyanın biir çok yerinden en fazla turist taşıyan havayollarından biri olan Corendon Airlines, Türkiye İhracatçılar Birliği’nin ikincisini açıkladığı “Türkiye’nin En Büyük 500 Hizmet İhracatçısı” listesinde 19. sırada yer aldı. 2016 yılının verileriyle hazırlanan listede Corendon Airlines, sektör sıralamasında ise 6. oldu.

Türkiye turizm ve havacılık sektörlerine en iyi şekilde hizmet edebilmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer;

“2017 bizim için hedeflerimize ulaşmanın mutluluğunu yaşadığımız, verimli bir yıl oldu. 2016 yılını dünya genelinde yaşanan tüm zorluklara rağmen güçlü bir şekilde kapatarak, TİM’in “En Büyük 500” listesinde 19. sırada yer alma başarısı gösterdik. Bu yıl sergilediğimiz performansla da “En Büyük 500” listesindeki sıralamamızı yükseltmeyi hedefliyoruz. Tüm çalışanlarımıza emekleri için teşekkür ediyorum.”  diye konuştu.

Son yıllarda Avrupa ve Rusya’da yaptığı ataklarla hem hat sayısını hem de yolcu kapasitesini arttıran Corendon Airlines, 2018’ de filosuna 3 uçak daha dahil ederek büyüyeceğini açıklamıştı.  Bünyesinde 2’si Avrupa biri Türkiye’de olmak üzere 3 havayolu bulunan Corendon Airlines Group, özellikle Hollanda, Belçika ve Almanya pazarlarında payını yukarıya taşıyacak şekilde planlamalar yaparak 2018 yılında Antalya için sunduğu koltuk kapasitesini de yüzde 50 oranında artıracak.