Corendon Airlines Yeni Ucus Emniyet Filmi

Corendon Airlines ile 285 saniyelik Türkiye turu için kemerlerinizi bağlayın!

Corendon Airlines, yeni uçuş emniyet filminde Türkiye’yi tanıttı. Türkiye’ye en fazla turist getiren firmalardan biri olan uluslararası havayolu, alışılagelmiş sunumlardan oluşan emniyet demonstrasyonlarını Türkiye’de geçen tatil hikâyeleri üzerinden anlattığı iddialı filmini dijital dünyada beğeniye sundu.

Son yıllarda Avrupa ve Türkiye’de yaptığı büyük yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Corendon Turizm Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Corendon Airlines, yeni “Safety Demo” filminde uçuş emniyet kurallarını, Türkiye’nin eşsiz güzellikleriyle dolu görsel bir şölen içerisinde bir Hollywood filmi tadında anlattı.

Reklam ajansı ID Istanbul tarafından hazırlanan ve yönetmenliğini Alican Zeren’in yaptığı "285 Saniyede Türkiye Macerası" adlı filmin çekimleri 2 ay sürdü ve Türkiye’nin 8 farklı tatil destinasyonunda çekilen film için 95 kişilik bir ekip çalıştı.

Türkiye tatilinde yapılabilecek kite-surf, golf, balon gibi alternatif aktiviteleri ön plana çıkaran filmin yıldızı ise Antalya Lara plajında aslına sadık kalınarak yapılmış Boeing 737-800 uçak maketi oldu.

“Macera Devam Edecek” diye sonlanan filmden sonra firma, Türkiye’nin kış turizmini ve diğer önemli değerlerini ön plana çıkaracak yeni filmlerle Türkiye’nin tanıtımına destek olmaya devam edeceğini açıkladı.

Film Künyesi

Youtube link: https://www.youtube.com/watch?v=5z7YCLfdqV4&feature=youtu.be