Corendon Turizm Grubuna 3 Ödül Birden

Hem otel zinciri hem havayolu, hem de tur operatörü olarak yaptığı yatırımlarla tüm dünyada büyümeye devam eden Corendon Turizm Grubu, 2017’yi ödüllerle kapattı. Bu yıl ikincisi düzenlenen Altın Turizm Ödülleri’nde “Yılın En İyi Çıkış Yapan Otel Grubu” ve “En Lüks Butik Otel” Ödülünü kucaklayan Grup, turizmin en iyilerinin seçildiği QM AWARDS 2017 Ödülleri’nde de “Türkiye’nin En İyi Yönetilen Charter Uçak Şirketi” ödülüne layık görüldü.

Hem yurtiçinde hem de yurtdışında yaptığı yatırımlarla büyümeye devam eden, Türkiye’nin önde gelen turizm gruplarından Corendon Turizm Grubu, bünyesinde bulunan Corendon Airlines ve Corendon Otelleri ile aldığı ödüllere yenilerini ekledi. Bu yıl ikincisi düzenlenen Altın Turizm Ödülleri’nde Türkiye’nin gözde otellerini bünyesinde bulunduran Corendon Hotels& Resorts, iki ödüle layık görüldü. 10 üniversitenin öğrencilerinin oylarıyla belirlenen ödüllerden “Yılın En İyi Çıkış Yapan Otel Grubu” Corendon Hotels&Resorts olurken, “En Lüks Butik Otel” Ödülü de Corendon Otellerinden Premier Solto Hotel’e verildi. Gm Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından organize edilen ve bu yıl sekizincisi gerçekleşen QM Awards 2017’de Corendon Airlines “Türkiye’nin En İyi Yönetilen Charter Uçak Şirketi” ödülüne layık görüldü.

Tur operatörü, 2’si Avrupa 1’i Türkiye merkezli olmak üzere 3 havayolu ve 9 oteliyle çok yönlü bir turizm grubu olan Corendon Turizm Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer;

“Öncelikle 2017 yılını bu ödüllerle kapatmak 2018’e dair bizi motive etti. Bu ödüllere bizi layık gören herkese ve emeği geçen tüm Corendon ailesine teşekkür etmek istiyorum. Turizmde 2017’nin ardından 2018 yılına Avrupa’dan gelen rezervasyon artışlarıyla iyi bir motivasyonla giriyoruz. Corendon Airlines ise 2018 yılında 737 MAX 8’i Türkiye’de filosuna katan ilk havayolu olacak. Bu da bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Antalya hattında sunduğumuz koltuk kapasitesini de yüzde 50 artırmayı planlıyoruz. Corendon ailesi olarak kalite, güler yüz ve müşteri memnuniyeti bizim her zaman temel hizmet politikamızın merkezi durumundadır. Yaptığımız yatırımlar doğrultusunda her geçen gün daha iyi hizmet verebilmek için çalışıyoruz.” dedi.