Team Corendon TEGV İçin Koştu

Corendon, bu yıl 12'ncisi düzenlenen Runatolia Maratonu'nda Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV)’in ‘Sen Hiç Koşan Ateşböceği Gördün mü?’ projesine bağış toplamak için koştu.
2006 yılında başlayan ve spor yapmayı, sağlıklı yaşamı hayat tarzı olarak benimsemiş profesyonellerle amatörleri aynı çatı altında buluşturan Runatolia Maratonu bu yıl 12’nci kez gerçekleştirildi. Antalya’da düzenlenen organizasyona Türkiye’nin lider markaları takımlar halinde katıldı. Corendon Turizm Grubu bünyesinde kurulan Team Corendon takımı da Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV)’in ‘Sen Hiç Koşan Ateşböceği Gördün mü?’ projesine bağış toplamak için 10 km koşusuna katıldı. Team Corendon, ‘Adım Adım’ platformu bünyesinde koşan XXX kurumsal takım arasında en çok bağış toplayan dördüncü takım oldu.
Grup olarak sosyal sorumluluk projelerine verdikleri önemin altını çizen Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, “12’nci kez düzenlenen Runatolia Maratonu’nda TEGV için koşan tüm arkadaşlarımızı kutluyor ve eğitime verdikleri destek için tebrik ediyorum” dedi.

Corendon’un sponsor olduğu Cihan Asrak ikinci oldu
Türkiye’nin dört bir yanından gelen yüzlerce sporcunun katıldığı, sezonun ilk yarışı Marmaris Duatlonu’nda Corendon’un sponsor olduğu Cihan Asrak ikincilik elde etti.

Yolcu Hakları